23 Nisan İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki… Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak, İstiyoruz ki… Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran nesillerin yetişsin, İstiyoruz ki… Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve veliler ile birlikte çalışarak çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım.

Misyon: Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, doğru, dürüst,ilkeli, ülkesini, milletini, bayrağını seven, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.00